Menu
Samen aan het werk

Samen aan het werk

In de Horeca of in het Groen  

Op Fort WKU is er altijd wat te doen. Bij ons komen gasten langs in het Theehuis/terras voor koffie met gebak of lunch en kun je ook vergaderen, kamperen of kanoën. Al deze bezigheden worden gefaciliteerd door collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt die werkzaam zijn op een van onze afdelingen, de Horeca of het Groen.

Vind jij het leuk om buiten te werken en te leren over bomen, planten of houtbewerking? Dan is het Groen misschien wat voor jou.

Lijkt het je leuk om in de keuken te werken, achter de bar te staan of gasten te helpen? Dan kan de Horeca een passende plek zijn.

Op Fort WKU is iedereen welkom om te komen kijken en wanneer je een indicatie hebt kunnen we samen kijken of er een geschikte plek is om aan de slag te gaan en jezelf onder begeleiding te gaan ontwikkelen.

Meer informatie?

Bel dan naar Fort WKU (030-6342199) of mail naar fortwku@reinaerde.nl

Wil je bij ons aan de slag, of misschien bij een andere locatie van Reinaerde aan de slag? Klik dan op de link aanmelden. (externe link naar Reinaerde)

thumb

Werk staat centraal

Werk staat centraal bij het Fort. Waarom werk? Een reden hebben om uit bed te komen, omdat je gewaardeerd wordt. Te ervaren dat structuur en ritme je dag een goede invulling geven. Het Fort als opstap naar werk, of als plek om gewoon een hele prettige dag te hebben.

Bekijk onze film!