Menu
Kamperen in de natuur

Kamperen in de natuur

Over ons terrein...

Tenten-paradijs
Er staan alleen tenten op ons kampeerterrein en dat maakt Fort WKU een bijzondere plek om te kamperen. Wel hebben we sinds kort een 2 zelfvoorzienende FortHutten die u kunt reserveren.

Uw kampeerplek
Bij aankomst mag u zelf een kampeerplaats uitzoeken binnen de wallen. Om zoveel mogelijk rust en ruimte te garanderen gaan wij in principe uit van 1 tent en 4 personen per plek. Mocht uw gezelschap hier van afwijken, laat het ons even weten, we zijn vindingrijk op het fort!
- Grote tent (> 12m2 incl. luifel): blauw paaltje (1 tent per plek)
- Kleine tent (<12m2 incl. luifel):oranje paaltje

Sanitair
In de Genieloods vindt u warme douches en toiletten en aan de buitenkant een ruime afwasplaats.

Schuilplek en koelkasten
Op het midden van het terrein staat het oude munitiemagazijn: de Remise. Het is een ruimte voor algemeen gebruik, om te schuilen of te spelen. Hier er staan ook koelkasten tot uw beschikking. Opmerking ivm Corona: deze ruimte beschikt niet over ventilatie laat de deuren daarom open staan!!

Picknicktafels en stamtafel
Iedereen mag gebruik maken van de picknicktafels, die zijn niet gebonden aan een vaste plek. Daarnaast is er een grote tafel, een echte ontmoetingsplaats voor iedereen die graag kennismaakt met andere kampeerders.

Vuurtje stoken
Heerlijk fikkie stoken! Het mag op ons kampeerterrein van 17.00 tot 22.00u! U kunt voor een kampvuurtje gebruik maken de vuurschalen en uitsluitend hout branden dat u bij ons heeft gekocht.

Heeft u zin in helemaal niets?
Bij het theehuis kunt u een ontbijt reserveren. Dat kunt u meenemen naar uw tent of in ons gezellige theehuis nuttigen. Reserveer dit wel voor 16.00 uur de dag ervoor, dan bent u gegarandeerd van een vers ontbijtje.

Groente en kruidentuin
Verse groente of kruiden nodig? Vraag aan een van onze medewerkers wat er vandaag geoogst is en wat u kunt gebruiken. Zo maakt u ook zonder boodschappen te doen een heerlijke maaltijd klaar.

Kampeerwinkel
Ons doel is om in het nieuwe seizoen een bescheiden kampeerwinkeltje in te richten met streekproducten, verse groente uit eigen tuin of een eitje. Zodat u voor een simpele maaltijd niet het terrein af hoeft.

Trouwe viervoeters
Uw hond is bij ons ook welkom.
Wel hanteren wij enkele voorwaarden voor uw trouwe viervoeter: de hond mag geen overlast veroorzaken en moet altijd zijn aangelijnd (lijn van max. 2 meter).

Met de kippen op stok …
Waar kunt je in Nederland nog genieten van echte stilte? Dat kan bij ons vanaf 22.00 uur, want dan verwachten wij van onze kampeerders dat het fluisterstil op het kampeerterrein.

Er is een tijd van komen …
Wij ontvangen u op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur met een in ons theehuis. Op de dag van vertrek vragen wij u uw kampeerplek voor 12.00 uur opgeruimd weer achter te laten.

De Kwartiermaker
De kampeerbeheerder en al onze medewerkers zijn de kwartiermakers van het fort. Zij zorgen voor dit prachtige terrein. U kunt met al uw vragen bij hen terecht!
Het nummer van de kampeerbeheerder is+31 (0)6-16268101.
Reserveren kan hier