Menu
Voor natuurliefhebbers en rustzoekers

Voor natuurliefhebbers en rustzoekers

Overnachten in rust en natuur

Vanaf 1 juli is onder voorbehoud kamperen weer mogelijk.

Op het Terreplein achter het fort, kunt u heerlijk kamperen tussen de wallen. Het is een open en vriendelijk terrein. De 20 ruime kampeerplekken (alleen voor tenten) worden op natuurlijke wijze gemarkeerd door middel van hoog gras of bloemen.
Vanwege de kleinschaligheid is het terrein erg gevoelig voor sfeer. Daarom niet geschikt voor verjaardagen / feestjes / groepen. Het kampeerterrein is niet af te huren voor groepen.
Klik hier voor meer informatie over ons terrein.

De FortHut(ten)!

Deze stoere en compleet ingerichte kampeerwagens is geschikt voor 2 personen. En het mooie is dat u alleen maar goede zin mee hoeft te nemen. Want voor de rest zorgen wij!
Benieuwd naar de FortHut? Klik hier.

Autovrije dagen

Hoe heerlijk is dat; een terrein zonder auto’s en motoren! Komt u met de auto? Zet die dan op ons parkeerterrein aan de overkant van het fort en neem de bolderkar! De kar staat voor u klaar bij het theehuis.

Klik hier om op ons kampeerterrein te reserveren!
Nummer van de kampeerbeheerder: +31 (0)6-16268101

thumb

Natuurkampeerkaart

Wij zijn als natuurkampeerterrein aangesloten bij Stichting de Groene Koepel. Dit betekent dat wij alleen kampeerders ontvangen die in bezit zijn van een Natuurkampeerkaart van de Groene Koepel. Met deze kaart kunt u met uw hele gezin of kampeergezelschap tot max. 4 personen gebruik maken van het kampeerterrein.
Deze kaart is ook bij ons te koop voor €15,95 (tarief 2020)

Meer informatie