Menu
Voor natuurliefhebbers en rustzoekers

Voor natuurliefhebbers en rustzoekers

Lekker kamperen in rust en natuur

!! Als er plekken vrij zijn ziet u doordat de boekingsdatum niet rood is. Als u niet kan boeken (rood) is er geen plek, bellen of emailen creëert geen extra plekken ;-).

Open in 2022 tot en met 16 oktober

In de luwte van de wallen, omgeven door de fortgracht, ligt ons kampeerterrein. Rust, ruimte, stilte en prachtige natuur. Dat maakt Fort WKU een bijzondere plek om te kamperen. Ideaal voor trekkers, maar ook heerlijk voor u en uw kinderen. Het fort biedt biedt ruimte aan grote en kleine tenten. Ook staan er twee forthutten en een enorme Tipitent.

Voor de kinderen géén animatie, maar voldoende ruimte om te ravotten, te spelen en op avontuur te te gaan. Voor u alle ruimte om een boekje te lezen, te kletsen aan de picknicktafel, te wandelen of te fietsen. En alle voordelen van onze horeca tot uw beschikking. Er is van alles te doen op en buiten het terrein.

Faciliteiten op het terrein

  • In de Genieloods vindt u warme douches en toiletten en aan de buitenkant een ruime afwasplaats.
    Op het midden van het terrein staat het oude munitiemagazijn: de Remise. Het is een ruimte voor algemeen gebruik, om te schuilen of te spelen. Hier er staan ook koelkasten tot uw beschikking.
  • Iedereen mag gebruik maken van de picknicktafels, die zijn niet gebonden aan een vaste plek. Daarnaast is er een grote tafel, een echte ontmoetingsplaats voor iedereen die graag kennismaakt met andere kampeerders.
  • Heerlijk fikkie stoken! Het mag op ons kampeerterrein van 17.00 tot 22.00u! Er is een centrale vuurplek, uitsluitend hout branden dat u bij ons heeft gekocht. Het is niet meer toegestaan om bij u tentplek een vuurtje te maken.
  • Heeft u zin in helemaal niets? Bij het theehuis kunt u een ontbijt reserveren. Dat kunt u meenemen naar uw tent of in ons gezellige theehuis nuttigen. Reserveer dit wel voor 16.00 uur de dag ervoor, dan bent u gegarandeerd van een vers ontbijtje.
  • Uw hond is bij ons ook welkom. Wel hanteren wij enkele voorwaarden voor uw trouwe viervoeter: de hond mag geen overlast veroorzaken en moet altijd zijn aangelijnd (lijn van max. 2 meter).

Met de kippen op stok …

Waar kunt je in Nederland nog genieten van echte stilte? Dat kan bij ons vanaf 22.00 uur, want dan verwachten wij van onze kampeerders dat het fluisterstil is op het kampeerterrein.

Er is een tijd van komen …

Wij ontvangen u op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur met een in ons theehuis. Op de dag van vertrek vragen wij u uw kampeerplek voor 12.00 uur opgeruimd weer achter te laten. De forthutten en Tipi graag voor 11:00 verlaten ivm schoonmaak en klaarmaken voor de volgende gasten.

Parkeren

Hoe heerlijk is dat; een terrein zonder auto’s en motoren! Komt u met de auto? Zet die dan op ons parkeerterrein aan de overkant van het fort en neem de bolderkar! De kar staat voor u klaar bij het theehuis.

Tarieven

De tarieven staan vermeld op de pagina tent, forthutten, en tipi

Spelregels

Lees ook onze kampeerregels voor meer uitleg. Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en wat we van u verwachten.

Nog vragen?

Zie ook de pagina Veelgestelde vragen

Reserveren

Reserveer uw plaats online. Komt u er niet uit, of zijn er nog vragen mail naar: kamperen@fortwku.nl.

ALLEEN IN NOODGEVALLEN!! kampeerbeheerder: +31 (0)6-16268101.

thumb

Natuurkampeerkaart

Wij zijn als natuurkampeerterrein aangesloten bij Stichting de Groene Koepel. Dit betekent dat wij alleen kampeerders ontvangen die in bezit zijn van een Natuurkampeerkaart van de Groene Koepel. Met deze kaart kunt u met uw hele gezin of kampeergezelschap tot max. 4 personen gebruik maken van het kampeerterrein.
Deze kaart is ook bij ons te koop voor € 15,95 (tarief 2022)

Meer informatie