Menu
image description

Zaterdag 22 juni: Dag van de Kampvuurmuzikant

Zaterdag 22 juni: Dag van de Kampvuurmuzikant

Zaterdag 22 juni is het weer zover: Dag van de Kampvuurmuzikant óók bij Fort WKU

Het was een succes en goeie sfeer de winnaar was een lastige keus voor de jury maar viel uiteindelijk op "De Drift" deze gaat door naar de landelijke finale.

----------

Op Fort WKU spelen rond het kampvuur de volgende Muzikale acts:

  • The Lavender Rose Band
  • Drift
  • The Radiance

Iedere artiest speelt 20 minuten en we starten om 20:00.

Op die dag spelen meer dan 80 muzikanten bij het kampvuur zo’n 20 verschillende Natuurkampeerterreinen in Nederland. Ze spelen bekende meezingers of juist zelf gecomponeerde nummers. Het publiek bekijkt welke act het best past bij het kampvuur. Per locatie is er één publieksfavoriet. De publieksfavorieten worden uitgenodigd om te komen spelen op het Kampvuurfestival op zaterdag 7 september 2019.

Bijwonen Dag van de Kampvuurmuzikant op Natuurkampeerterrein FortWKU
Wil je aanschuiven bij het kampvuur op Natuurkampeerterrein Fort WKU? Aanmelden kan via kamperen@fortwku.nl, of kom gezellig langs. Entree is gratis. Blijven kamperen kan natuurlijk ook, reserveer wel tijdig een plekje. Kijk voor meer informatie over de locaties en muzikanten op: https://dagvandekampvuurmuzikant.nl/line-up

Kampvuur
De Dag van de Kampvuurmuzikant is een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur. Wie heeft er geen positieve herinneringen aan het zingen bij het kampvuur, op schoolkamp of bij scouting? Op de Natuurkampeerterreinen is bijna altijd een kampvuurplek aanwezig, om lekker op te warmen, te mijmeren bij het vuur of broodjes te bakken.

Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting De Groene Koepel.