Menu
Even iets anders...

Even iets anders...

Activiteiten

VOORLOPIG NIET WEGENS CORONA

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst onderbreken of afsluiten met een activiteit? Dat kan op Fort WKU! Hieronder vind u een kleine impressie van de mogelijkheden maar wij denken ook graag mee over een leuke invulling. Mail hiervoor naar Fort WKU

Maatschappelijke teambuilding

Waarom het nuttige niet combineren met het aangename? Teambuilding is perfect om op een maatschappelijk verantwoorde wijze in te vullen. Wij kunnen een dag of dagdeel voor u samenstellen waarbij de handen uit de mouwen worden gestoken en u op een andere manier samenwerkt in de natuur.

Fort Evenementen

Spannende spelprogramma’s voor uw bedrijfsuitje, teambuilding of evenement. De spelprogramma’s zijn op maat gemaakt en vinden plaats op ons Fort.

BokkenPiloot

Tussen de forten van de Hollandse Waterlinie en op de klompenpaden door de polder komt u de bokken van de Bokkenpiloot tegen. Dit zijn getrainde geiten, die u graag vergezellen voor een wandeling of andere groepsactiviteit. Te boeken via www.bokkenpiloot.nl

Activiteiten:

Wandelen met geiten: op eigen houtje.

Met je gezin, groep of lekker in uw eentje kun je heerlijk wandelen in het gezelschap van je eigen (mini-)kudde geiten. Je kunt zelf op pad,

10,- pp of 30,- per gezin

Wandelen met geiten: wandelexcursie o.l.v. de Bokkenpiloot

Met je groep op pad, door een fraai landschap en met een fraai gezelschap van 10 wandelbokken en 1 bokkenpiloot. Onderweg vertelt zij u graag alles over waarom geiten net mensen zijn, maar ook over hoe het landschap is bepaald door de geschiedenis van de Hollandse Waterlinie. Er zijn routes van 3 tot 6 km. Inclusief rondleiding op het Werk aan de Waalse Wetering, waar nog bijna niks is veranderd sinds 1877. (Zusje van Fort WKU.)

15,00 pp, vanaf minimaal 10 personen.

Speelse buiten belevenis met geiten.

Zoek je voor jouw groep een actieve buiten-belevenis met ruimte voor competitie en plezier? Kies dan voor de Boxperience! Teams kiezen hun topbok uit en strijden met hun eigen bok om de eerste plaats. Of je nou houdt van mindful wandelen met geiten, geitenfluisteraar bent of liever op volle snelheid over de bokstakelbaan sjeest: we beloven je veel plezier en voor iedereen iets om in uit te blinken. En… het winnende team krijgt een leuke prijs mee naar huis! Op lokatie of op het Werk aan de Waalse Wetering.

25,- pp, vanaf minimaal 10 personen.

Steppen

Wil je eens iets anders doen dan "gewoon" buiten wandelen? Lekker sportief zijn en aan je conditie werken? Kom steppen! In een workshop leer je de basistechnieken.

Fietsen en wandelen

Het terrein van Fort WKU ligt aan ‘De Nieuwe Hollandse Waterlinie’ met diverse routes om te fietsen en wandelen.