MenuZoeken
Reserveren

Reserveren

Voor een mooi plekje

Voor u gaat reserveren:

 • Wij zijn aangesloten bij de Groene Koepel. Dit betekent dat u in het bezit moet zijn van een geldige natuurkampeerkaart.
 • Per plek staan wij 1 tent en max. 4 personen toe (volwassenen/kinderen).
  Alleen in een gezinssituatie kunnen we tot maximaal 6 personen toestaan.
 • Vanwege de kleinschaligheid is het terrein erg gevoelig voor sfeer. Daarom niet geschikt voor verjaardagen / feestjes / groepen groter dan 10 personen
  Kijk hiervoor op www.groepsnatuurkampeerterreinen.nl.
 • Heeft u vragen? Deze kunt u kwijt in het vakje ‘Opmerkingen’. De beheerder komt er dan bij u op terug.
 • De overige algemene voorwaarden die gelden voor ons kampeerterrein vindt u hier.
  Leest u alles goed door, dan is duidelijk wat u van ons en wij van onze gasten mogen verwachten.

KOM IN ONZE NIEUWE FORTHUT LOGEREN!
Inmiddels hebben wij de eerste gasten in onze nieuwe FortHut mogen ontvangen. Een fantastische nieuwe logeer-accommodatie op Fort WKU.

De FortHut is een houten hut op wielen en is voorzien van een opgemaakt tweepersoonsbed, een eettafel en een bescheiden vorm van koken. Uiteraard ontbreken de de daarbij behorende potten, pannen, borden etc. niet. Het eigen zonnepaneel zorgt voor de groene stroom (12volt). Kortom; u hoeft alleen goede zin mee te nemen!
Verder kunt u net als de overige kampeerders gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van het kampeerterrein zoals de douches, toiletten, afwasplaats en ook de kleine koelkasten voor de dagverse producten.

De FortHut is voor 2 personen en daarop ook volledig op ingericht. Tegen een vergoeding per nacht kunt u 1 kind extra in de hut laten slapen of u kunt een klein koepeltentje voor max 2 kinderen tot 16 jaar bij de hut plaatsen. Voor de kinderen dient u wel zelf kampeerspullen mee te nemen.

Nummer van de kampeerbeheerder: +31 (0)6-16268101

Reserveringsformulier:

thumb

Tarieven 2017

Wij hanteren aparte tarieven voor het hoog- en het laagseizoen.

Daarnaast hebben wij een speciaal trekkerstarief voor kampeergasten die te voet/per fiets komen en die 1 nacht blijven logeren.

Informatie over seizoenen en tarieven vindt u hier