MenuZoeken
Natuur kampeerterrein

Natuur kampeerterrein

Voor natuurgenieters en rustzoekers

Kamperen in de natuur

We zijn in 2017 geopend van 14 april tot en met 15 oktober

Houdt u van de natuur en rust. Kom dan naar ons prachtige natuurkampeerterrein.

Op het Terreplein achter het fort, kunt u heerlijk kamperen tussen de wallen. Het is een open en vriendelijk terrein. De 20 ruime kampeerplekken (alleen voor tenten) worden op natuurlijke wijze gemarkeerd door middel van hoog gras of bloemen.

U vindt bij ons nieuwe (2016!) sanitaire voorzieningen en een schuilplaats. Er staan picknicktafels en er zijn mogelijkheden om een vuurtje te stoken. Bovendien is er een groente- en kruiden pluktuin, ook voor onze gasten!

Op het Fort-terrein mogen wij geen auto’s en motoren toestaan, maar op het nabijgelegen parkeerterrein kunt u parkeren. Met de bolderkar kunt u uw bagage vervoeren.

Heeft u eens zin in helemaal niets? Bij het theehuis kunt u een onbijt reserveren.

Reserveren kan via de knop reserveren.
Nummer van de kampeerbeheerder: +31 (0)6-16268101

thumb

LOGEREN IN DE NIEUWE FORTHUT!

De FortHut is een houten hut op wielen en is voorzien van een opgemaakt tweepersoonsbed, een eettafel en een bescheiden vorm van koken. Uiteraard ontbreken de de daarbij behorende potten, pannen, borden etc. niet. Het eigen zonnepaneel zorgt voor de groene stroom (12volt). Kortom; u hoeft alleen goede zin mee te nemen!

U kunt net als de overige kampeerders gebruik maken van de algemene sanitaire voorzieningen, afwasplaats en de kleine koelkasten.

De FortHut is voor 2 personen en daarop ook volledig op ingericht. Tegen een vergoeding per nacht kunt u 1 kind extra in de hut laten slapen of u kunt een klein koepeltentje voor max 2 kinderen tot 16 jaar bij de hut plaatsen. Voor de kinderen dient u wel zelf kampeerspullen mee te nemen.