MenuZoeken
Natuur kampeerterrein

Natuur kampeerterrein

Voor natuurgenieters en rustzoekers

Kamperen in de natuur

We zijn in 2017 geopend van 14 april tot en met 15 oktober

Houdt u van de natuur en rust. Kom dan naar ons prachtige natuurkampeerterrein.

Op het Terreplein achter het fort, kunt u heerlijk kamperen tussen de wallen. Het is een open en vriendelijk terrein. De 20 ruime kampeerplekken (alleen voor tenten) worden op natuurlijke wijze gemarkeerd door middel van hoog gras of bloemen.

U vindt bij ons nieuwe (2016!) sanitaire voorzieningen en een schuilplaats. Er staan picknicktafels en er zijn mogelijkheden om een vuurtje te stoken. Bovendien is er een groente- en kruiden pluktuin, ook voor onze gasten!

Op het Fort-terrein mogen wij geen auto’s en motoren toestaan, maar op het nabijgelegen parkeerterrein kunt u parkeren. Met de bolderkar kunt u uw bagage vervoeren.

Heeft u eens zin in helemaal niets? Bij het theehuis kunt u een onbijt reserveren.

FORTHUT
Vanaf 24 juli 2017 gaat onze Forthut in de verhuur! Een accommodatie waar wij alles voor u verzorgen. De hut bestaat uit een opgemaakt tweepersoonsbed, een eettafel en een bescheiden vorm van koken. U maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen van het kampeerterrein.

De hut is voor 2 personen, bij de hut kunt u een klein koepeltentje van max 2 kinderen tot 16 jaar bijplaatsen. Deze kosten worden achteraf berekend.
Heeft u 1 klein kind, overlegt u dan even met de beheerder.

Reserveren kan via de knop reserveren.
Nummer van de kampeerbeheerder: +31 (0)6-16268101

thumb

Er is van alles te doen

Er valt op en om het fort veel te ontdekken. Er zijn spellen aanwezig en kano's te huur.

Om te zwemmen kunt u terecht in de nabijgelegen Lek of in onze eigen gracht.

Voor de actieve gasten zijn er tal van wandel- en fietstochten. U kunt vanaf het fort starten met het klompenpad bijvoorbeeld.

Een wandeltocht van circa 9 kilometer. Genieten van weidse uitzichten en verschillende forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.