MenuZoeken
Horeca

Horeca

Voor binnen en buiten

Kom genieten bij Fort WKU

Op zaterdag 23 september zijn wij vanwege een besloten feest gesloten! Zondag zijn we weer geopend vanaf 10.00u tot 17.00u.


Fort WKU is een inspirerende omgeving waar u helemaal weg bent uit de hectiek van alledag. Hier kunt u genieten van een kop koffie, lunch of high tea in het theehuis of bij mooi weer op het terras.

De verschillende zalen bieden ruimte voor vergaderingen, presentaties, teambuildings sessies van welke bijeenkomst van zakelijke aard dan ook. Ook een verjaardag, familiere├╝nie, ceremonie van bruiloft en recepties zijn mogelijk.

De kracht van Fort WKU is de bijzondere combinatie van moderne zakelijke faciliteiten op het gebied van vergaderen en theehuis in een fort, met buiten een mooie natuurlijke omgeving.

thumb

Allerlei activiteiten

Fort WKU is er ook voor u! Wij organiseren regelmatig evenementen, lezingen, kunstexposities, kookworkshops.

De kookworkshops worden begeleid door Karin Kramer. Zij kan als geen ander kunst met koken combineren en dat doet zij op geheel eigen wijze. Alleen al een kunst om naar te kijken. Geïnteresseerd in een van haar kookworkshops? Kijk op onze activiteitenkalender voor meer informatie. Op deze kalender staan tevens onze andere activiteiten vermeld.