MenuZoeken
Even iets anders...

Even iets anders...

Activiteiten

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst onderbreken of afsluiten met een activiteit? Dat kan op Fort WKU! Hieronder vind u een kleine impressie van de mogelijkheden maar wij denken ook graag mee over een leuke invulling. Mail hiervoor naar Leonie Dingemans

Maatschappelijke teambuilding

Waarom het nuttige niet combineren met het aangename? Teambuilding is perfect om op een maatschappelijk verantwoorde wijze in te vullen. Wij kunnen een dag of dagdeel voor u samenstellen waarbij de handen uit de mouwen worden gestoken en u op een andere manier samenwerkt in de natuur.

Fort Evenementen

Spannende spelprogramma’s voor uw bedrijfsuitje of evenement. De spelprogramma’s zijn op maat gemaakt en vinden plaats op ons Fort.

Bokkenbunker

De Bokkenbunker wil de bokjes uit de melkgeitenhouderij een bokwaardig leven geven, en hebben verschillende activiteiten met de bokken!
Sjokken met de bokken
Samen met 2 of meer bokken maak je een speelse wandeling van ongeveer 3,5 km, over de bunkers van de gedekte weg, en over het bokkenpad terug. Inclusief routebeschrijving en gebruiksaanwijzing.
Yo-Goat
Yoga met geiten is een fenomeen dat is overgewaaid uit Amerika. Geiten zoeken de mensen graag op en verrijken de yogales met hun gesnuffel, geknabbel, geklim en geknuffel. Je krijgt een uur les van een erkend docent. Bij mooi weer in het gras, bij slecht weer in het stro: yoga met een glimlach!
Goat Rush
Een hilarische sportactiviteit met bokken in de wei. Apekooi meets Bootcamp meets Oud Hollands Zeskamp. Leuk voor de bokken en leuk voor de mens. Voor alle leeftijden, bedrijfsfeestjes, familieweekenden, vrijgezellenfeesten, etc.

Steppen

Wil je eens iets anders doen dan "gewoon" buiten wandelen? Lekker sportief zijn en aan je conditie werken? Kom steppen! In een workshop leer je de basistechnieken.

Fietsen en wandelen

Langs het terrein loopt de ANWB fietsroute ‘De Nieuwe Hollandse Waterlinie’. Ook de ‘Kromme Rijn’ fietsroute passeert vlakbij. Fietsroutes rondom het fort kunt u downloaden op fietsroutes-in-linieland.

Het terrein ligt aan ‘De Nieuwe Hollandse Waterlinie’ met diverse lange afstandswandelroute. In de directe omgeving van het Fort zijn kleine wandelingen mogelijk naar Fort Honswijk via het Bokkepad of voor een langere wandelroute het Klompenpad wat u over het eiland van Schalkwijk voert langs historische plekjes, rivierlandschappen en weilanden.

Meer informatie vind je op klompenpaden.nl.